Osaatko antaa tarpeeksi aikaa elämän ihmettelylle?

Aikaa ihmettelylle.jpg

 

Näin loman jälkeisissä tunnelmissa ei voi liikaa korostaa, kuinka tärkeää on antaa aikaa ihan vaan olemiselle. Olla ja ihmetellä, katsella ympäröivää luontoa, kuunnella mökin katolle ropisevaa sadetta. Uida luonnonvesissä ja tuntea veden lämmin syleily. Saunoa ihanassa koivun tuoksussa, hengittää ja aistia koko kehollaan.

 

Vapaat ihmettelyn hetket ovat niitä, jotka tasaavat kehon ja mielen. Ne antavat tilaa olla täysin läsnä. Ajatukset, tunteet, kaikki arkiset haasteet painuvat taka-alalle ja voit tuntea kehosi latautuvan energiasta. Hiljalleen huomaat, miten asiat saavat uudet mittasuhteet. Ongelmat ja haasteet liukuvat edestä pois ja ratkaisun avaimet nousevat ulottuville kuin itsestään.

 

Kehosi osaa kertoa sinulle mitä se kaipaa, lepoa vai liikuntaa, kenties ihanaa rentouttavaa hierontaa. Vapaat hetket mahdollistavat sinulle paremman kehon kuuntelun. Silloin olet läsnä kehossasi ja juuri tässä hetkessä. Kehosi viestii sinulle aina, mutta et ehkä osaa sitä hektisessä arjessa ymmärtää. Ota tavaksesi kuunnella kehoasi joka päivä. Tulet huomaamaan, miten paljon ylimääräistä energiaa vapautuu käyttöön hyvällä yhteistyöllä.

 

Mitä parempaa tuttavuutta itsesi kanssa teet, sen kepeämmäksi olosi muuttuu. Kiitä itseäsi koko elämänmittaisesta ystävyydestä, joka on kestänyt nousut ja laskut, hyvät ja huonot hetket. Olet kaunis ja ihana juuri tuollaisena kuin olet<3
 

Merja Laukkanen