Universumin viesti: Sinä riität

Sinä riität.jpg

 

Sinä riität juuri sellaisena kuin olet. Arvosta itseäsi. Näe itsesi arvokkaana ja tärkeänä, sillä sellainen sinä olet.  Sinä olet syntynyt tänne tietystä syystä. Sinulla on tärkeä tehtävä maan päällä ja olet juuri tuollaisena paras sitä tehtävää toteuttamaan.

Usein juuri ne meidän omimmat ominaisuutemme ovat juuri ne meille itsellemme kaikkein vaikeimmat hyväksyä. Monesti se johtuu siitä, että haluamme olla kuten ”kaikki muut”. Kuitenkin, olemalla juuri oma itsesi pystyt parhaiten toteuttamaan omaa sielun suunnitelmaasi ja elämäntehtävääsi. 

Kaikki kokemuksesi tähän astisessa elämässäsi ovat kuljettaneet sinut juuri tähän pisteeseen ja opettaneet sinulle tärkeitä asioita. Kiitä kaikista vaikeistakin kokemuksista, sillä ne ovat muokanneet sinua ihmisenä ja antaneet sinulle suuren mahdollisuuden oppia rakkaudesta ja anteeksiannosta. Olet saanut mahdollisuuden kehittää suurta sydäntä.

 

Tee asioita, joista nautit

 

Tee joka päivä asioita, joista nautit. Tunnustele oloasi ja kulje kohti iloa. Anna oman hyvä olosi kuljettaa sinua oikeaan suuntaan. Sinussa on kaikki viisaus sisälläsi. Salaisuus piilee siinä, että ymärrät kuunnella itseäsi. Mitä paremmin osaat seurata sisäistä hyvää fiilistä, sen helpommin pystyt elämään elämää, jossa saat itseäsi toteuttaa.

Tuolle matkalle tarvitset mukaasi innostusta, seikkailumieltä sekä rohkeutta. Askel askeleelta huomaat polun avautuvan edessäsi kauniilla ja usein aika yllätykselliselläkin tavalla. Sinä olet upea juuri tuollaisena kuin olet<3 

Merja Laukkanen