Universumin viesti: Seuraa merkkejä

Universumin merkit.jpg

 

Sinua opastetaan eteenpäin. Olet vahvassa ohjauksessa ja sinua muistutetaan seuraamaan Universumin opastusta. 

 

Universumin merkit voivat olla hyvin monenlaisia. Tarkkaile mieleesi tulevia yllättäviä ja innostavia ideoita. Merkki voi olla radiossa soiva laulu, joka vastaa mielessäsi pyörineeseen kysymykseen. Olet myös varmasti joskus ”sattumalta” törmännyt johonkin ihmiseen, joka ottaa puheeksi juuri sinua pohdituttaneen asian. Nämä kaikki ovat Universumin tapoja viestiä sinulle. 

 

Jos et vielä luota kykyysi tulkita Universumin merkkejä, niin toimi seuraavasti: Huomattuasi merkin, vaikkapa kauniin sateenkaaren juuri silloin, kun olet ajatellut tiettyä asiaa, kiitä merkistä. Pysähdy ja laita hetkeksi silmät kiinni. Palaa mielessäsi tuohon ajatukseen, joka sinulla oli juuri ennen kuin huomasit sateenkaaren. Sitten anna sydämesi puhua. Huomaat hyvän olon ja lämmön tunteen leviävän sydämestäsi silloin, kun kysymyksessä on Universumin ohjaus.

 

Alun jälkeen huomaat merkkejä paljon aiempaa enemmän, eikä sinun tarvitse epäillä yhtään ovatko merkit aitoja vai eivät. Mielesi vain temppuilee kanssasi ja yrittää tulla sydämesi ohjauksen eteen. Opit kyllä pian tasapainottamaan sydämen ja mielen toimimaan yhteistyössä. 

 

Astele siis luottavaisena omaa polkuasi, sillä sinusta huolehditaan. Sinä olet ainutlaatuinen ja tärkeä<3

Merja Laukkanen