Viikon viesti: Vapaus valita

valinnanvapaus.jpg

Sinulla on täysi vapaus valita mitä elämältäsi haluat. Sinulla on  myös vapaus valita, miten päiväsi käytät. Joka päivä teet isompia ja pienempiä valintoja. Vievätkö nuo valinnat sinua kohti tavoitteitasi vai pois päin siitä?

Ole tarkkana, sillä jokainen passiivinenkin valinta sysää energiaa liikkeelle. Mietipä, kuinka paljon saat ladattua energiaa aktiivisella ja tietoisella päätöksenteolla! Päämäärät ja tavoitteet pitävät energiat liikkeellä ja vakaa aikomus lataa niihin jatkuvasti lisää virtaa.

Sinä olet voimakas ja sinulla on todellinen mahdollisuus muokata elämästäsi haluamasi. Tarvitset vain tavoitteen ja määrätietoista tekemistä ja joka päiväisiä valintoja siihen suuntaan.

Voit käyttää päiväsi toteuttaen suunnitelmiasi ja seuraten sydäntäsi kohti uusia haasteita ja seikkailuja. Voit myös käyttää ne täyttäen toisten odotuksia ja toiveita. 

Kumman sinä valitset tänään?

Merja Laukkanen