Universumin viesti: Odottamaton runsauden tulva

runsauden tulva.jpg

Sinua kohtaa odottamaton runsauden tulva. Aiemmat toiveesi, suunnitelmasi ja liikkeelle panemasi aikomukset ovat itäneet ja nyt on aika ottaa satoa vastaan. Mitä enemmän olet uskaltanut haaveilla ja tehdä pieniäkin asioita kohti tavoitteitasi ja unelmiasi, sen enemmän runsautta on tämän energia-aallon mukana tiedossa.

Seuraa tarkalla korvalla uusia mahdollisuuksia ja tartu tilaisuuksiin. Nyt on hyvä aika päästä eteenpäin suurin harppauksin. Uskalla tarttua mahdollisuuteen, sillä sen takana on lisää runsautta. Huomioi kaikki isot ja pienemmät synkronistiset tapahtumat ympärilläsi. Kiinnitä huomiosi arkipäivän yllättäviin sattumiin. Ne ovat Universumin viestejä sinulle. Merkkejä siitä, että sinä olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Nyt on hyvä aika myös ladata lisää energiaa tavoitteillesi, sillä tämä energia-aalto pyyhkäisee sinut voimalla eteenpäin. Mitä enemmän panostat, sen enemmän saat. Ole rohkea ja käytä tilaisuus hyväksesi. Kartoita tarkasti mitä haluat ja aseta selkeät tavoitteet. Tämä ajankohta antaa lisäpontta suunnitelmiesi etenemiselle ja antaa sinulle itseluottamusta ja puhtia toteuttaa asioita.

Pidä itsestäsi huolta. Valoisana kesäaikanakin nuku riittävästi, syö hyvää puhdasta ruokaa ja meditoi säännöllisesti. Nämä asiat auttavat sinua pysymään tasapainossa ja herkkänä huomaamaan Universumin ohjauksen elämässäsi. Rakasta itseäsi ja muita. Elämä on lahja<3

 

 

Merja Laukkanen