Universumin viesti: Muutos

Muutos.jpg

 

Suunnitelmiisi on tulossa muutos. Kaikki ei menekään tavalla, jonka olit suunnitellut ja kuvitellut oikeaksi. Tällaisissa tilanteissa on parasta vain heittäyttyä flown kannateltavaksi ja antaa virran kuljettaa sinut juuri oikeaan paikkaan. Sinä et itse vielä näe mitä tämän muutoksen takana on. Et ymmärrä vielä kokonaan, miksi näin tapahtuu. 

Sinun tehtäväsi on luottaa Universumin johdatukseen ja siihen, että sinua kyllä ohjataan eteenpäin juuri oikeaan suuntaan. Voi olla vaikeaa luottaa silloin, kun ei näe eteenpäin eikä tiedä mitä on tulossa. Näissä hetkissä piilee myös suuri kasvun mahdollisuus ja tilaisuus astua eteenpäin isoin harppauksin. 

Hiljenny ja kuuntele sydämesi viisautta. Anna sen vahvistaa luottamustasi siihen, että kaikki asiat kyllä järjestyy juuri parhaimmalla tavalla. Universumilla on kokonaisuus hallinnassa; me näemme asiat paljon pienemmästä perspektiiviistä. Turha rimpuilu ja vastaan taistelu tai väkisin yksin eteenpäin yrittäminen vain hidastaa matkantekoasi. 

Antaudu ohjaukselle ja anna elämän kuljettaa. Kuunteöe sydäntäsi ja pidä unelmasi kirkkaana. Universumi kyllä kulkjettaa sinua unelmiasi kohti. Reitti vaan ei aina ole se, jonka sinä olet suunnitellut.

Merja Laukkanen