Universumin viesti: Kiitollisuus

Valo.jpg

Kiitollisuus on avain runsauteen

Kiitollisuus on avain runsauteen. Se nostaa energiamme korkeammalle ja antaa aivan uusia syvyyksiä tuttuihinkin asioihin elämässämme. Kiitollinen mieli näkee sydämellä ja iloitsee kaikesta mitä on. Sen avulla ymmärrät iloita jatkuvasti niistäkin asioista, joita toisinaan sorrut pitämään itsestäänselvyyksinä. Koti, puhdas vesi sekä sänky, jossa nukkua. Perhe ja ystävät. Raikas ilma, jota hengittää ja kaunis luonto eläimineen. 

Katso tänään kaikkea näkemääsi kiittäen sen olemassaolosta. Kiitä myös siitä, että sinä huomasit sen asian. Kiitollisuus avaa silmiäsi kohtaamaan pienimmätkin asiat joka kerta uteliaasti ja innostuneesti. 

Kiitollisuus myös vetää puoleensa uusia kiitollisuuden aiheita. Kiitä kaikesta mitä sinulla on ja huomaat runsauden lisääntyvän elämässäsi.

Mistä Sinä olet tänään erityisen kiitollinen? Juuri tänään minä olen aivan erityisen kiitollinen ihanasta perheestäni sekä takapihan terassista, jossa saan nauttia aamupalan lämpimässä kevätsäässä.

 

P.S. Jos haluat tutkia ja oppia lisää aiheesta, voit tilata ilmaisen Kiitollisuusmeditaation. Se on 5-osainen sähköpostisarja, joka sisältää meditaatioharjoituksen. Sen avulla voit luoda uuden alun päiviisi. Se auttaa kohottamaan energiasi kiitollisuustaajuudelle heti aamusta. 

 

Merja Laukkanen