Universumin viesti: Päästä irti menneestä

away-2118225_1280.jpg


Päästä irti menneisyyden taakoista. Sinun ei tarvitse elää vetäen perässäsi suurta kuormaa. Päästä irti tapahtumista, jotka olet kokenut epäoikeudenmukaisiksi tai jotka ovat loukanneet sinua tavalla tai toisella. Kohtaa niiden aiheuttamat tunteet itsessäsi. Sinun ei tarvitse piilotella niitä enää. Olet pettynyt, tullut loukatuksi, satutetuksi. Anna noiden tunteiden nousta pintaan ja vapauta ne. Päästä niistä irti kiitollisin mielin.
Sinun ei tarvitse kärsiä vain siksi, että menneisyydessä olet kokenut ikäviä asioita. Olet vapaa elämään tätä päivää sellaisena kuin se sinulle näyttäytyy. Katko menneisyyden kahleet ja jatka elämääsi kepein askelin iloiten kaikesta hyvästä, jota elämässäsi on juuri nyt. Tee tilaa ilolle ja vapaudelle. Olet ansainnut sen♥

Merja Laukkanen