Universumin viesti: Eläimet

Eläimet<3.jpg

Universumin viesti tälle viikolle:

Eläimet♥

Pidä huolta eläimistä. Niiden kaunisvärähteinen energia toimii paitsi ihanan rentouttavana seurana meille ihmisille, myös hoitaa meitä monin tavoin. Anna arvo jokaiselle kohtaamallesi eläimelle ulkokuoreen katsomatta. Jokaisella eläimellä on paikkansa maan päällä aivan kuin meillä ihmisilläkin. 

Sinäkin voit oppia kuuntelemaan eläinten viestiä, kun vain annat eläimille mahdollisuuden olla yhteydessä kanssasi. Seuraa luontoa ja eläimiä ympärilläsi uteliaana. Anna mielesi vaeltaa vapaana luonnossa ja kiitä ihanaa luontoäitiä, joka antaa upean elinympäristön niin ihmisille kuin eläimillekin. Iloitse näkemistäsi linnuista, oravista ja muista luonnon eläimistä yhtä paljon kuin lemmikeistäkin. Me voimme oppia eläimiltä niin paljon rakkaudesta ja hyväksynnästä♥

Merja Laukkanen