Elämän ihmeet

Miracles.jpg

Elämä on täynnä ihmeitä. Usein ne jäävät sinulta huomaamatta vain sen vuoksi, ettet ymmärrä katsoa niitä. Kun alat kiinnittää huomiotasi ihmeisiin, alat nähdä niitä kaikkialla. Kiitollisuus jokapäiväisistä pienistäkin ihmeistä tuo paljon hyvää elämääsi. 

Ensinnäkin mielesi ja energiasi on kepeämpi, koska kiinnität huomiosi ihaniin asioihin ympärilläsi. Toisekseen vetovoiman laki takaa, että samankaltainen energia vetää puoleensa lisää samanlaista energiaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmeet ja kiitollisuuden aiheet elämässäsi lisääntyvät.

Elämän pienet ja suuret ihmeet ovat kaikki yhtä arvokkaita. Suuri tai pieni ihme on i h m e. Arvosta jokaista ihmettä ja näet niiden lisääntyvän elämässäsi. 

Aloita aamusi kiitollisuudella ja keskitä huomiosi hyvään elämässäsi. Silloin alat nähdä ihmeitä kaikkialla. Arvosta ihmeitä, jotka tapahtuvat toisille aivan yhtä paljon kuin arvostat itseesi kohdistuvia ihmeitä. Iloitse niistä, sillä kaikki ilo ja kiitollisuus kohottaa energiaasi ja saa sinut värähtelemään kiitollisuutta ulospäin. 

Heijastamasi ilon ja kiitollisuuden energia näkyy ja tuntuu ympärilläsi oleville ihmisille ja saa heidät hakeutumaan seuraasi. Ihmiset kokevat viihtyvänsä ja tuntevat olonsa hyväksi kanssasi. Saat hymyn ihmisten huulille ja tuot rentoa läsnäolon energiaa kaikkialle missä liikutkin. 

Ihmeiden arvostaminen saa aikaa positiivisen kierteen, joka tuo hyvää paitsi itsellesi myös kaikille muille.

Merja Laukkanen