Ole valmis nopeisiin muutoksiin

Alati muuttuva energia.jpg
 

Tässä ajassa kaikki muuttuu valtavalla nopeudella. Se, joka olet nyt et ole enää hetken päästä. Minulla on jo pidempään ollut tunne, että kun aloittaa jotakin, niin kohta se jo pyyhkäistään pois pöydältä vanhana ja turhana. Energia virtaa sellaisella vauhdilla ja taajuudella meidän lävitsemme, että muutos on jatkuvaa ja hyvin, hyvin nopeaa.

Monesti tekisi mieli jäädä jatkamaan sitä, mitä on aikaisemmin tehnyt, mutta sitten huomaakin, että se ei enää toimikaan. Se ei vaan tunnu enää oikealta. Sydämesi värähtelee jo jotain muuta. Sielusi kutsuu sinua sydämesi kautta. Kuuntele sitä aina. Pyri siihen, että et määrittele itseäsi, vaan kuljet mukana. Toimi, mutta älä takerru. Ole valmis mukauttamaan ja muuttumaan. Kaikki soljuu eteenpäin ja muuttaa muotoaan matkan aikana.

Kaikenlainen jäykkyys ja liian tarkka suunnittelu ei tuota nyt tulosta. ”Go with the flow” pitää paikkansa nyt paremmin kuin hyvin. Anna energian kulkea lävitsesi ja kauttasi. Toimi sen innoittamana ja ole rohkea. Päästä irti heti, kun olet napannut jonkun idean ja ryhtynyt toimeen. Anna sen muuttua matkalla, katso miten se muotoutuu ja muovautuu uusiksi. Kasvaa ja kehittyy, jalostuu.

Sama tapahtuu sinulle, minulle, meille kaikille. On aika päästää irti ja vapautua liian suunnittelun ja ajattelun kahleista. Kun antaudumme elämän energian kannateltaviksi, pääsemme tämän hetken energian tavoin muokkautumaan vapaasti sellaiseksi, joka todella olemme. Sinussa sisälläsi on jo se kaikki. Sinä olet jo se. Päästäessämme irti tulemme entistä enemmän siksi, joka jo olemme. Liikumme kohti ominta itseämme.

Hyödynnä tämän ajan energian nopea ja sujuva liikkuvuus. Ole rohkea, heittäydy. Se palkitaan monin verroin sujuvuudella ja oikealla rytmityksellä. Huomaat kaiken tapahtuvan upeassa synkroniassa ja asiat vain loksahtelevat kohdilleen kuin itsestään. Palkkio heittäytymisestä ja rohkeudesta odottaa sinua. Puhumattakaan mitä matka itsessään tuo elämääsi<3

Merja Laukkanen