Miten kuulla sydämen ääntä?

heart-2813014_1280.jpg

Ei ole aina helppoa seurata sydäntään. Useimmiten se johtuu vain siitä, ettemme osaa kuunnella sydäntämme. Emme ole tottuneet hiljentämään mieltämme, jotta kuulisimme sydämemme äänen. Mielemme huutaa usein lujaan ääneen asioitaan. Sydän ei koskaan huuda, vaan kuiskaa ja ohjaa vahvalla tunteella. 

Kuinka siis kuulla ääntä joka puhuu hiljaa?

Päivittäinen meditaatiohetki rauhoittaa mielen ja antaa sydämen viesteille tilaa nousta. Hiljaisuudessa voit kuulla ja nähdä kaiken paremmin. Sydämen viestejä ei välttämättä kuule korvilla, vaan ne tuntee ja kokee. Sitä kautta nuo viestit tunnistaa aidoiksi syvällä sisimmässään. 

Harjoittelu tekee mestarin tässäkin asiassa. Mitä enemmän annat tilaa sydämellesi ohjata sinua, sen paremmin kuulet sen viestejä. Sydäntä seuraten elämästä tulee paitsi helpompaa, myös paljon mielekkäämpää. Koet asioita vahvemmin kulkiessasi sydän avoinna. Kuuntelemalla sydäntäsi olet avoin, aito ja rehellinen paitsi itsellesi, myös koko maailmalle. 

Rakkaudessa ei ole sijaa pelolle

Sydämen kuuntelu auttaa sinua pysymään rakkaudessa. Rakkaudessa ei ole sijaa pelolle. Siispä anna sydämen ja rakkauden ohjata elämääsi ja valintojasi. Tulet huomaamaan, kuinka ihanaa on elää elämää rakkaudesta käsin<3
 

Merja Laukkanen